Cura de purificare

Voteaza cum ti-a folosit !

AbiaPutinIndeajunsMi-a folositMi-a folosit foarte mult (1voturi, Media: 5,00 out of 5)

Încarc...

Cura de purificare

1. Cura de citrice:
 
Pentru aceasta cura ai nevoie de:
– 900 ml suc de grapefruit,
– 900 ml suc de portocale,
– 200 ml suc de lamai,
– 2000 ml apa distilata (se poate folosi si apa plata).
Toate acestea se amesteca si se consuma intr-o singura zi. In rest nu mananci nimic, nu bei nimic.
 
Durata: 3 zile consecutive. Se repeta de 2 ori pe an sau la nevoie.
Precautii: este o cura acida, atentie marita daca ai probleme cu stomacul sau orice altceva si stii ca acidul in exces iti dauneaza.
 
 
2. Cura cu ceapa:
 
Paine cu unt si ceapa tocata in abundenta. poate fi orice fel de ceapa, chiar verde. De 3 ori pe zi, cate una maxim doua felii subtiri de paine neagra sau graham. Nu folosi margarina, doar unt. Sa nu pui sare sau orice altceva. Intre mese poti sa bei apa plata din abundenta.
 
Durata: 3 zile consecutive. Normal e suficient o data la trei luni, insa daca sunt probleme poate fi aplicata si saptamanal sau o data pe luna. Cele trei zile de cura nu consumi nimic altceva in afara de: paine neagra sau graham – unt – ceapa iar intre mese apa plata.
 
 
ceapa
ceapa
 
Cura cu apa:
 
Sau postul cu apa (de preferat distilata), e benefic pentru tot organismul. In ce situatie e utila cura cu apa? Oricand simti ca organismul tau e “ingreunat” dupa orice fel de excese alimentare, etc. (la etc. mai bine ma intrebi pe mine). Apa “spala” toate toxinele si ca sa te obisnuiesti cu un numar de zile consecutive trebuie sa procedezi dupa cum scrie mai jos.
 
Durata: Prima data o zi, dupa o saptamana 2 zile daupa inca o saptamana 3 zile pana cand ajungi la 7 zile consecutive in care bei numai apa. De aici revii identic scazind saptamanal cate o zi. In cazuri speciale (intreaba-ma direct) dureaza mai mult si se lucreaza mai dur (numai apa 21 pana la 40 de zile cu sustinere energetica).

Lasă un comentariu

Solve : *
21 + 22 =


Urmatorul regulament trebuie acceptat pentru a publica comentariul:
In conformitate cu GDPR va anunt ca emailul si comentariul d-voastra va fi stocat .  Pentru mai multe detalii vizitati Politica cookie. Sau scrieti-ne pe pagina de Contact.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acum esti aici: Acasa » Cura de purificare