Cum sa slabim 5-8 kg?

 RETETÃ PENTRU SLABIRE 5-8 kg
 

 Supa de bazã pentru arderea grãsimilor –
6 cepe verzi mari – 2 cutii rosii în bulion – 1 varzã mare – 2 ardei grasi – 1 legãturã tije frunze telinã – 1 cub concentrat supã (pui sau vitã). Se condimenteazã dupã gust cu sare, piper, curry, pãtrunjel sau hot sauce.
  Din aceastã supã puteti mânca oricând vã este foame. Ea nu adaugã calorii. Cu cât mâncati mai multã u atât scãdeti mai mult în greutate.   Puteti sã vã luati si la birou într-un termos. Dacã ati mâncat mult timp doar o astfel de supã ati ajunge sã suferiti de malnutritie.

   Ziua 1 – orice fruct cu exceptia bananelor. Pepenii verzi si galbeni au mai putine calorii decât majoritatea fructelor. Mâncati doar fructe si supã. ca bãuturi: ceai neîndulcit, suc de afine sau apã.

   Ziua 2 – orice vegetale. Mâncati pe sãturate orice vegetale conservate sau crude. Încercati sã mâncati mai ales vegetale verzi (cum ar fi spanac, stevie, urzici etc), evitând fasolea uscatã, mazãrea, porumbul. Mâncati-le împreunã cu supa. La cinã delectati-vã cu un cartof copt cu unt. Nu mâncati deloc fructe.

    Ziua 3 – mâncati oricât doriti supã, fructe si vegetale. Dar fãrã cartof copt. Dacã ati mâncat trei zile cum vi s-a recomandat mai sus si nu ati trisat veti constata cã ati slãbit între 2 si 3 kg.

Citeste acum ...
Smoothie din fructe si legume pentru boli cardiovasculare

    Ziua 4 – banane si lapte degresat. Mânati pânã la trei banane si beti cât mai multã apã. Împreunã cu supa obisnuitã. Bananele au multe calorii si hidrati de carbon: la fel si laptele. Dar în aceastã zi, organismul dvs. va avea nevoie de potasiu, hidrati de carbon, proteine si calciu pentru a reduce nevoia de dulciuri.

    Ziua 5 – carnea de vitã si rosii. Puteti mânca 250 – 500 grame de carne de vitã si o cutie de rosii în bulion sau pânã la 6 rosii proaspete. Încercati în aceastã zi sã beti 6 – 8 pahare de apã pentru a elimina acidul uric din organism. Mâncati supã cel putin o datã pe zi.

    Ziua 6 – carne de vitã si vegetale. Mâncati cât doriti carne de vitã (fiartã sau friptã) si vegetale sau cartofi. Mâncati supã cel putin o datã pe zi.

    Ziua 7 – orez Uncle Ben`s, suc de fructe neîndulcit (santal) si vegetale.

    Mâncati pe sãturate. Aveti grijã sã mâncati supã cel putin o datã pe zi. La sfârsitul celei de-a 7-a zi, dacã ati respectat regimul de mai sus, veti fi slãbit între 5 si 8 kg. Dacã ati slãbit mai mult de 7 kg. întrerupeti regimul douã zile înainte de a-l relua.

     Interdictii categorice: pâine, alcool, bãuturi carbogazoase, fãinoase. Rezumati-vã la apã, ceai, cafea fãrã zahãr, sucuri de fructe neîndulcite, suc de afine si lapte degresat. Supã puteti mânca oricât si oricând vã este foame.
     Sunt interzise prãjelile si pâinea.
    
     În loc de carne de vitã puteti mânca pui la grãtar, dar în nici un caz pielea de pui. dacã doriti în una din zile, carnea de vitã poate fi înlocuitã cu peste la grãtar. În celelalte zile organismul are nevoie de proteinele din carnea de vitã.

Citeste acum ...
Care sunt cele mai sanatoase alimente ?

Share sa stie si altii !

Ti-a folosit ? Voteaza cum ti-a folosit !
AbiaPutinIndeajunsMi-a folositMi-a folosit foarte mult ( Apreciaza, sa stie si altii.)

Loading...