Alimentatia si nasterile favorizeaza aparitia grasimii în zona abdomenului

Reduceri Produse Cosmetice

Reducerea grasimii presupune multa vointa si efort

Fara o modificare a dietei si efectuarea unor exercitii fizice nu veti putea scapa de grasimea care s-a depus atît de inestetic pe abdomen. Daca nu veti arde o mare parte din caloriile pe care le consumati nu veti schimba cu nimic aspectul neplacut al zonei din jurul taliei.

Din pacate, prin cure de slabire este destul de greu sa reduci grasimea doar dintr-o singura zona a corpului, de aceea întotdeauna dietele care au scop reducerea greutatii trebuie sa fie însotite de exercitii fizice. Si mai este un aspect foarte important – curele de sabire foarte dure duc si la slabirea muschilor, la lasarea lor, rezultatul nefiind nicidecum cel scontat. Degeaba ai cu 10 kg mai putin daca pielea si muschii atîrna pe tine ca o haina prea mare.

Mama natura le-a daruit unora trupuri perfecte

Indiferent ce vor spune vînzatorii produselor de slabit nu este usor sa obtii un tonus ridicat al muschilor. Nu va uitati la modelele care-si etaleaza frumusetea, ele asa au fost mereu, structura lor corporala le ajuta foarte mult si este mult mai usor sa previi decît sa te lupti cu grasimea deja depusa în jurul taliei si nu numai. Ele n-au folosit niciodata acele masinarii menite sa le întareasca muschii si sa reduca grasimea pentru ca au fost daruite de la natura cu un corp magnific, sau urmeaza o dieta stricta si un program de exercitii fizice astfel încît sa poata mentine un nivel scazut al grasimii. Daca doriti ca si muschii dumneavoastra abdominali sa devina mai puternici, atunci trebuie sa va înarmati cu rabdare si sa munciti din greu cu ei

Citeste si ...  Dieta impotriva imbolnavirii

Exercitiile fizice cele mai utile pentru muschii abdominali

Studiind cele mai populare exercitii destinate muschilor abdominali si masurînd efectiv nivelul activitatii electrice a acestor muschi în timpul miscarii, un grup de cercetatori au selectat din 13 astfel de exercitii doar trei care necesita o un efort semnificativ fata de restul, fara sa presupuna existenta unui echipament suplimentar.

Incepeti sa faceti aceste exercitii necesare pentru întarirea abdomenului, dar urmati si o dieta care sa cuprinda multe legume si fructe. Incercati aceste trei exercitii declarate cele mai bune.

Exercitiul 1

Exercitiul bicicletei se afla în topul celor mai indicate pentru obtinerea unui abdomen fara grasime si cu muschi frumos conturati.

Pentru a-l efectua corect stati culcati pe spate pe podea, îndoiti genunchii si tineti talpile îndreptate spre sol. Mîinile tineti-le sub cap, care trebuie sa ramîna pe sol. Se aduce cotul drept deasupra genunchiului stîng si apoi cotul stîng catre genunchiul drept, combinat cu o miscare asemanatoare pedalarii. Miscarile nu trebuie sa fie fortate sau iuti, ci cît mai controlate si lente, fara sa grabiti respiratia. Întindeti de fiecare data piciorul la maximum.

Exercitiul 2

Asa-numitele abdomene sint cele mai cunoscute si folosite exercitii pentru abdomen. Acestea constau în ridicarea trunchiului din pozitia culcat la orizontala la 70-90 grade, astfel încît muschii abdominali sa ramîna tot timpul încordati. In timpul exercitiului picioarele trebuie sa ramîna fixate, lipite de sol, iar mîinile se tin la ceafa. Trunchiul se coboara apoi încet, pastrînd abdomenul încordat.

Citeste si ...  Inca o dieta de slabit ! Regimul Dash!

Exercitiul 3

Tot din pozitia culcat pe spate se sta cu palma dreapta pe abdomen si piciorul drept îndoit pe genunchiul stîng. Se apropie apoi cotul drept piciorului stîng. Se fac cîte 10 de exercitii pe o parte, apoi se schimba picioarele.

Repetati fiecare din aceste exercitii de 8-12 ori, de 2-3 ori pe saptamîna, crescînd numarul acestora daca ele devin usoare pentru dumneavoastra.

Abdomenul plat – rezultatul dietei si al exercitiilor

Aparitia acelui strat de grasime inestetic care înconjoara abdomenul este caracteristic atît femeilor, cît si barbatilor, probleme avînd toti, mai ales o data cu înaintarea în vîrsta. Deseori nu conteaza nici numarul kilogramelelor pe care le are cineva, pentru ca pot exista foarte bine persoane înalte, slabe, dar care, asa cum se zice, au burtica.

Alimentatia si nasterile favorizeaza aparitia grasimii în zona abdomenului

Toata lumea e de acord ca, în primul rînd, regimul alimentar este cel care are un cuvînt greu de spus: consumul alimentelor tip fast-food, al sucurilor, berilor (atentie barbati!), dar si al cruditatilor în exces poate favoriza aparitia acelui strat incomod de grasime.

Femeile, ce-i drept, au ghinionul ca datorita nasterilor sa li se slabesca muschii din zona abdominala si este nevoie de multe exercitii fizice pentru a ajunge la silueta anterioara. Ele mai pot suferi, de asemenea, în perioada premenstruala, din cauza retentiei de apa în zona pelviana, datorita cresterii nivelului estrogenului.

Citeste si ...  Regim de slabire

Constipatia poate fi uneori o cauza a aparitiei burtii

De multe ori aparitia a asa-zisei burti are drept cauza constipatia datorata imposibilitatii eliminarii din colon a substantelor toxice care ajung într-o stare de deshidratare. Daca aceasta problema este întîmplatoare nu sînt motive de îngrijorare, dar exista oameni care de cînd se stiu se confrunta cu acest neajuns. Apelati cu încredere la mama natura, care ne sare în ajutor cu o multitude de plante menite sa ne scoata din încurcatura. O mare parte din ceaiurile de slabit se bazeaza tocmai pe acest efect al plantelor.

Alimentatia si exercitiile gravidei
Alimentatia si exercitiile gravidei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *